Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 27-05-2014, το σεμινάριο με θέμα «Βιώσιμη εταιρική επιχειρηματικότητα, Μάρκετινγκ και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στη ξενοδοχειακή βιομηχανία», που εισηγήθηκε πλήρως ο Σωτήρης Μυλωνάς της  mSolutions ως εξειδικευμένος σύμβουλος σε θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης ξενοδοχείων, βιωσιμότητας και ανάπτυξης επιχειρήσεων, που διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων, ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.

 Το σεμινάριο παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διευθυντικά και ανώτερα στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων της Πάφου. Στόχος του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση σε θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και οικονομικής διαχείρισης των ξενοδοχειακών μονάδων.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναλύθηκαν εκτενώς οι τρόποι με τους οποίους μπορούν οι ξενοδοχειακές μονάδες να εξοικονομήσουν χρήματα μέσω της καλύτερης διαχείρισης ενέργειας και νερού βελτιώνοντας παράλληλα τις εργασιακές συνθήκες που παρέχουν στο προσωπικό με απώτερο στόχο την αναβάθμιση του προϊόντος που προσφέρουν.

Ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Πάφου του ΠΑΣΥΞΕ, κος Πέτρος Φιλιππίδης, χαιρετίζοντας την έναρξη του σεμιναρίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το θέμα της περιβαλλοντικής διαχείρισης των ξενοδοχείων είναι σημαντικό και ότι υπάρχουν σημαντικά οφέλη εφόσον υιοθετηθούν σωστές περιβαλλοντικές τακτικές καθώς σήμερα όλο και περισσότεροι επισκέπτες ζητούν να ενημερωθούν για τις πράσινες δράσεις των ξενοδοχείων.

Σχετικά έγραψε ο τύπος: http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-topika/43/201760/perivallontiki-diacheirisi-xenodocheiakon-monadon